Jätevesijärjestelmät

Tuotteita yhteensä 7 kpl
Harmaavesisuodatin2.jpg&width=280&height=500

Biolan Harmaavesisuodatin 125

Pesuvesille Biolan Harmaavesisuodatin 125 on pienpuhdistamo harmaiden jätevesien käsittelyyn. Harmaavesisuodatin puhdistaa kiinteistön pesu-, sauna-, tiski- ja pyykinpesuvedet. Mahdolliset vessan jätevedet on kerättävä esimerkiksi erilliseen umpisäiliöön. Lämmityskaapelilla varustettu tai lämpimiin tiloihin..
Hinta: 1 730.00 €
HVS_70_kuva_4.jpg&width=280&height=500

Biolan Harmaavesisuodatin 70

Pesuvesille Biolan Harmaavesisuodatin 70 on pienpuhdistamo harmaiden jätevesien käsittelyyn. Harmaavesisuodatin puhdistaa kiinteistön pesu-, sauna-, tiski- ja pyykinpesuvedet. Mahdolliset vessan jätevedet on kerättävä esimerkiksi erilliseen umpisäiliöön. Biolan Harmaavesisuodatin 70 on tarkoitettu asennuskohteisiin..
Hinta: 2 350.00 €
5722_HVS_light.jpg&width=280&height=500

Biolan Harmaavesisuodatin light

Pesuvesille
Biolan Harmaavesisuodatin light on pesuvesien käsittelyyn tarkoitettu lämpöeristämätön suodatinmoduuli. Suodatinmoduuli tai moduuleista rakennettu käsittelyjärjestelmä sopii ulosasennettuna kesäkäytössä olevaan kohteeseen, kuten kesämökille tai siirtolapuutarhamökille. Light-moduulit sopivat..
Hinta: 400.00 €
5701_kaivopuhdistamo.jpg&width=280&height=500

Biolan Kaivopuhdistamo

Kaikille jätevesille Biolan Kaivopuhdistamo on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu jatkuvatoiminen pienpuhdistamo asuinkiinteistön kaikille jätevesille. Puhdistamo asennetaan uuteen tai jo olemassa olevaan kolmesta betonikaivosta koostuvaan saostuskaivojärjestelmään. Kaivojen koosta riippuen puhdistamo..
Hinta: 3 880.00 €
Biolan Saunasuodatin

Biolan Saunasuodatin

Biolan Saunasuodatin on pienpuhdistamo harmaiden jätevesien käsittelyyn. Saunasuodatin on tarkoitettu asennuskohteisiin, joissa jätevesiä syntyy pieniä määriä.


puhdistamo vähäisille pesuvesille
kapasiteetti 250 litraa vuorokaudessa
asennetaan maan päälle
kotimainen ja ekologinen suodatinmateriaali..
Biolan Suotis

Biolan Suotis

Biolan Suotis on biologis-kemiallinen suodatin kuivakäymälän suotonesteille. Laite puhdistaa suotonesteen, jotta sen voi johtaa suoraan luontoon. Suodatin toimii painovoimaisesti eikä tarvitse sähköä toimiakseen. Laitteen kapasiteetti on 60 litraa.


biologis-kemiallinen suodatin kuivakäymälän pohjalta..
5775_Trio.jpg&width=280&height=500

Biolan Trio

Kaikille jätevesille
Biolan Trio on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu jatkuvatoiminen pienpuhdistamo asuinkiinteistön kaikille jätevesille. Puhdistamo soveltuu 1-6 hengen talouksille. Trio on kolmen kaivon ja niiden sisälle sijoitetun puhdistamotekniikan sisältävä pienpuhdistamopaketti. Se on valmis..
Hinta: 5 899.00 €